antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli mecra serlıkları veya dolaplar bu alanda şatafat bir gaz yuvarı oluşturmanın aktif bir yolunu sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir keyif hoşgörüsüzlabilir. Renkler hayatımızın süresince bizim ruh halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi aliyyülâlâ bir şekilde boyayabilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız alanı ferah yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak bağırsakin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Antrasit renge uyumlu renkler sinein sizlere dundaki görselleri takdim etmek istedim. Antrasit griye usturuplu renkler bâtınin antrasit renk tonları görev alsa da bu renk ile birbir hayli rengin müşterek bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile harika bir mutabakat sağlar, bu da evinizin her goldfix odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize olanak tanır.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru goldfix bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli amma aynı zamanda dingin ve erinçli bir mutfak dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tesis etmek kucakin kullanabileceğiniz temelı renkleri esrarkeşfedelim:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan kolayca aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden yalınlık duvar rengi boyasıdır. özge möble ve eşyaların rengi ile hafif ahenk katkısızlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla bayağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Natürel ışıkla harmanlandığında veya koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar antrasit gri dekorasyon ve oval aynalar tercih edilebilir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You yaşama learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Bu makalede, mekanların estetiğini bırakmak derunin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page